Gazetka promocyjna









tel. 12 642 95 95

domtom@domtom.com.pl

HACCP

Nasz zespól ds. HACCP, posiadający doświadczenie zarówno praktyczne jak i dydaktyczne, może pomóc Państwu przebrnąć przez zadania związane z wdrażaniem nowego systemu bezpieczeństwa żywności.
Wiemy, ze na rynku istnieje wiele firm prowadzących doradztwo związane z HACCP'em. Wiemy jednak także, ze ceny tych usług często przekraczają możliwości wielu firm, w szczególności mniejszych przedsiębiorstw, czy firm rodzinnych. Dlatego postanowiliśmy stworzyć ofertę, w której to Państwo decydujecie ile wydać na wdrażanie HACCP, i w jakim stopniu MY mamy w tym pomóc.
Oferta oparta jest na systemie modułowym. Proces wdrażania HACCP podzieliliśmy na kilka szczególnych etapów, z których to Państwo wybieracie co mamy zrobić MY, a z czym chcecie zmierzyć się sami.

Przykładowe etapy to:
1. Audyt zerowy - dokładna analiza sytuacji Państwa firmy. Nasz Konsultant odwiedzi Państwa zakład, szczegółowo sprawdzi co już jest, a co powinno jeszcze zostać zrobione, aby system HACCP funkcjonował w Państwa firmie. Audyt obejmuje oględziny zewnętrzne firmy, sprawdzenie niezbędnej dokumentacji, ocenę istniejącej GHP/GMP, itp. Etap ten zakończony jest sporządzeniem raportu, w którym zostaje wyszczególniona lista rzeczy "do zrobienia"
3. Przygotowanie Instrukcji i Procedur
4. Sporządzenie Księgi HACCP
5. Opracowanie instrukcji GHP
6. Szkolenie dla pracowników w zakresie zasad GMP- GHP
7. Szkolenie z zakresy systemu HACCP
8. Opracowanie ksiegi HACCP
9. Opracowanie opisów produktów
10. Opracowanie planu HACCP
11. Opracowanie schematów technologicznych
12. Dokonanie analizy zagrożeń i wyznaczenie punktów krytycznych
13. Opracowanie procedur dla CCP
14. Ustalenie procedur weryfikacji




firma | oferta | haccp | serwis | kontakt

projekt i wykonanie: elfindesign.pl